Sorprenent derrota del Rugby Sant Cugat, que cau davant el cuer, el BUC Barcelona

El duel, en què hi ha hagut tres expulsions per agressió, ha estat marcat per la tensió i un joc molt dur.

Una imatge del partit / Font: Rugbi Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat cau contra pronòstic davant el BUC de Barcelona, cuer de la lliga regular, en el partit corresponent a la novena jornada del grup B de la Divisió d'Honor B, amb marcador final de 29 a 31. El matx ha estat marcat per les picabaralles entre els dos equips i al minut 53, Joel Moraira i Eric Salcedo per part del Sant Cugat i Ot Bachs per part del BUC han estat expulsats per agredir un rival.

El partit ha començat amb els santcugatencs superats pel conjunt visitant i al minut 34, amb 0-12 al marcador, han anotat els primers punts mitjançant un cop de càstig convertit per Mathis Bruyere. Tot i això, la reacció ha arribat als compassos finals de la primera meitat. Amb 3-19 el Sant Cugat ha anotat dos assajos, un amb conversió, i així el partit ha anat al descans amb un 15-19.

La represa ha estat marcada per la situació de baralla i les targetes vermelles i degut a això els locals s'han quedat amb un home menys. Tot i la inferioritat numèrica, l'equip dirigit per Dani Ripol ha plantat cara, i en una segona meitat molt igualada han arribat al minut 81 (29-26) i amb clares opcions de victòria. Al minut 85, però, els visitants han anotat un assaig i les possibilitats de victòria per als santcugatencs s'han esvaït.

Els santcugatencs, diumenge de la setmana vinent, 31 de gener, visitaran el camp del XV Barbarians Calvià.

Dani Ripol

A la segona part hem sortit amb embranzida però hi ha hagut una batussa i n'hem sortit perjudicats