L'equip femení del Rugby Sant Cugat pateix la primera derrota del curs davant el BUC Barcelona

Les santcugatenques veuen com les visitants capgiren el marcador en els darrers minuts

Malgrat la derrota, el Rugby Sant Cugat segueix líder / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha caigut davant el BUC Barcelona (15-18) i ha patit la primera desfeta de la temporada en la sisena jornada de la Divisió d'Honor B. El grup dirigit per Albert Casorrán ha vist com les visitants han capgirat el lluminós en els instants finals. Tot i la derrota, les santcugatenques continuen líders.

S'esperava un enfrontament vibrant a La Guinardera entre dos referents del rugbi català. Els dos equips han començat amb molt de respecte cap al rival i han minimitzat riscos. L'inici ha estat poc fluid, sense gaire dinamisme. Les locals han comès masses cops de càstig i d'aquesta manera ha obert el marcador el BUC Barcelona al quart d'hora de joc (0-3).

Les santcugatenques han millorat i mitjançant Montserrat Leuga han assolit el primer assaig de la tarda i Ana María Iglesias ha estat encertada en el xut a pals (7-3). Quan el matx s'encaminava al descans, en la darrera acció del primer temps, les visitants han retallat distàncies amb un nou xut de càstig (7-6).

La segona meitat ha arrancat enèrgicament, amb un primer assaig de Beatriz González i la posterior resposta de les barcelonines, que no volien despenjar-se (12-11). Amb el pas dels minuts, tot i que el lluminós seguia anivellat, les noies d'Albert Casorrán han guanyat protagonisme i han aconseguit tancar al darrere al conjunt visitant. Ana María Iglesias, amb un altre xut de càstig, ha ampliat l'avantatge (15-11).

El Rugby Sant Cugat, que ha hagut de defensar els minuts finals amb una jugadora menys, ha vist com el BUC Barcelona ha donat la volta al matx i s'ha posat per davant gràcies a un assaig de Lili Riley i el posterior xut a pals (15-18). Les locals no han tingut temps per reaccionar i han certificat la primera derrota de la temporada.

Tot i la desfeta, el Club Rugby Sant Cugat segueix líder i pot assegurar la primera plaça la setmana vinent contra El Salvador, situat en mitja taula.