El Rugby Sant Cugat encaixa la tercera derrota de la temporada davant el Fénix

Els santcugatencs han REBUT un dur correctiu (10-45) davant el conjunt de la capital d'Aragó

El Rugby Sant Cugat cau derrotat davant el Fénix C.R. Zaragoza / Foto: Rugby Sant Cugat

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ha perdut el tercer partit de la temporada (10-45) davant la seva afició contra Fénix C.R. Zaragoza corresponent a la setena jornada de la Divisió D'honor B del grup B. Un partit amb dues fases, el Sant Cugat molt superior en els primers deu minuts de partit, ha sortit amb molta intensitat i amb moltes ganes d'endur-se el partit. A mesura que anaven passant els minuts el conjunt de la capital d'Aragó ha anat creixent durant el partit i no ha deixat resposta als locals amb un inapel·lable parcial de (0-45). Els visitants amb una gran defensa i una bona circulació de pilota en atac no han deixat cap opció al conjunt de Sant Cugat. Els blau-i-negres s'enfronten en la següent jornada al camp del CR San Roque.

En el primer minut de joc, el Fénix Zaragoza ha disposat d'una falta molt llunyana que ha estat a punt d'anotar, la pilota ha tocat el travesser de la porteria i el refús l'ha recollit la defensa santcugatenca. El Sant Cugat, tot i l'ensurt del primer minut, ha portat el ritme ofensiu en el primer tram del matx, ha tingut dues ocasions clares i en una d'elles ha arribat el primer assaig (5-0). El Fénix ha pujat línies en defensa i han començat a ser més intensos. El conjunt de Daniel López ha continuat atacant i en una grandíssima acció individual, el conjunt blau-i-negre ha anotat un nou assaig (10-0).

El Fènix ha pujat el nivell en defensa i en atac, en una bona jugada ofensiva ha aconseguit un assaig amb la posterior transformació i ha retallat distàncies en el marcador (10-7). Amb el pas dels minuts, el Fènix ha millorat, ha circulat millor la pilota i ha obtingut capgirar el marcador amb un assaig i la posterior transformació (10-14). El Fènix ha seguit creixent, sobretot en defensa, i ha dificultat molt l'atac dels blau-i-negres. El partit ha continuat molt igualat, però el conjunt de Saragossa ha sigut superior en els minuts finals de la primera part. En una acció de banda a banda, el Fènix ha assolit un altre assaig amb la posterior transformació des de molt lluny (10-21). Els blau-i-negres s'han vingut a baix i quan falten dos minuts, en un gran contraatac, el Fènix ha fet més gran el marcador amb un nou assaig i la posterior transformació (10-28). Així s'ha arribat al descans.

A la represa, als primers cinc minuts, una molt bona jugada del Fènix ha deixat sentenciat el partit amb un nou assaig i la transformació (10-35). La defensa del Sant Cugat s'ha vist superada en tot moment i una altra en una gran acció rapidíssima dels visitants en atac ha acabat amb un altre assaig (10-40). Durant la segona part no han passat gaires coses, no ha tingut història. Els visitants s'han limitat a mantenir la diferència en el marcador i intentar incrementar-la. El conjunt santcugatenc ho ha intentat, però s'ha vist molt superat en tot moment. Amb el partit decidit el ritme ha baixat notablement i els dos entrenadors han optat per fer rotacions de cara als matxs següents.

El marcador final ha estat (10-45) i el Sant Cugat ha encaixat la tercera derrota de la temporada.