El Rugby Sant Cugat femení empata i trenca la meritòria ratxa de victòries

Malgrat no sumar tots els punts, les santcugatenques continuen en dinàmica positiva i en llocs de play-offs


  • Comparteix:

El primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat ha empatat davant el CRAT (20-20) en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Iberdrola. El conjunt santcugatenc, tot i un gran inici, no ha estat capaç d'endur-se la victòria en el primer enfrontament de la segona volta i el darrer abans de l'atura nadalenca. De tota manera, les dones dirigides per Albert Casorrán segueixen en un estat de forma extraordinari i en places de play-offs.

L'arrencada de les locals ha estat fulgurant, conscients del valor que tenia un triomf abans de l'aturada per Nadal i assumint el paper de dominadores que feia setmanes que exercien. Les santcugatenques han realitzat pràcticament dos assaigs consecutius, gràcies a Abril Camacho i Alysha Stone (10-0), i s'han posat de cara el matx, que semblava tenir un guió molt diferent del que finalment s'ha complert.

El CRAT ha aprofitat un error per aconseguir el seu primer assaig i retallar encara més la distància amb la posterior transformació (10-7). Aquest ha estat clarament un punt d'inflexió, ja que les visitants s'han sentit capaces de capgirar l'enfrontament.

A la represa, les gallegues han continuat amb la dinàmica positiva i han assolit un nou assaig que posava entre les cordes al Rugby Sant Cugat (10-12). Malgrat estar per primer cop per darrere, les locals han sabut reaccionar i Ana Harris ha fet un assaig (15-12). Tot i això, les visitants han igualat mitjançant un cop de càstig (15-15).

Amb el duel anivellat, tant en sensacions com en el lluminós, les santcugatenques han colpejat primer, amb un nou assaig d'Alysha Stone (20-15), però el CRAT ha respost de la mateixa manera i ha deixat a la Guinardera amb un regust agredolç (20-20).

Tot i no vèncer, el Rugby Sant Cugat es manté en les primeres places, l'objectiu és assolir una posició de play-off i l'entrenador, Albert Casorrán, explica que l'equip ha "demostrat que pot jugar a dalt, que té rugbi de sobres, que sap patir" i confia continuar treballant bé per obtenir "un play-off històric pel club".

El Rugby Sant Cugat recuperarà forces a l'aturada nadalenca i tornarà a la competició amb la visita al camp del Majadahonda, un dels rivals més potents de la lliga.




Albert Casorrán

Jo crec que ara ja podem parlar de play-off, som un equip que ha demostrat que pot jugar a dalt, que té rugbi de sobres i que sap patir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.