El Rugby Sant Cugat masculí es classifica per als playoff de Divisió d'Honor

Els santcugatencs s'enfrontaran amb l'Alcobendas Rugby, equip que ha finalitzat en la primera posició


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat s'enfrontarà a les semifinals amb l'Alcobendas / Foto: Roger Menes

El Club Rugby Sant Cugat s'enfrontarà a les semifinals amb l'Alcobendas / Foto: Roger Menes

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ha certificat la seva presència als play-offs d'ascens. Els santcugatencs accedeixen així, a la fase de promoció a Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. Els blau-i-negres s'han classificat a falta de disputar la darrera jornada de la Lliga Elit, gràcies a la darrera victòria al camp del RC L'Hospitalet (22-54) i la derrota del Fènix CR Zaragoza. El Club Rugby Sant Cugat es trobarà amb l'Alcobendas Rugby a les semifinals, primer classificat del grup.

El rival a les semifinals dels play-offs d'ascens serà l'Alcobendas Rugby. Els madrilenys han quedat primers en la Lliga Elit després de guanyar els set partits que han disputat. A la primera jornada, quan es van enfrontar el Club Rugby Sant Cugat i l'Alcobendas, els de Madrid es van endur el duel per un contundent (7-45). L'altre semifinal la disputaran el Zarautz KE i l'Independiente RC.

En cas de superar el duel davant l'Alcobendas Rugby, els santcugatencs serien un pas més a prop d'assolir una fita històrica per al club. En la final de la promoció d'ascens, en cas de guanyar, pujarien directament a Primera Divisió, si perdessin, encara tindrien una darrera opció en un matx enfront el penúltim classificat de la Divisió d'Honor. En tot cas, els de Martín García es troben a les portes d'assolir una fita històrica per al club: situar tant l'equip femení com masculí en la màxima categoria estatal.

El tècnic, Martín García, ha explicat que part de l'èxit per assolir aquesta fase d'ascens es deu a "la maduresa i progrés de l'equip per poder entendre i manejar millor els partits". Sobre l'Alcobendas, García ha afegit que sortiran a "donar el màxim i el millor de l'equip i després ja veurem el resultat".

L'anada de les semifinals es disputarà el pròxim 29 d'abril a la Guinardera. La tornada, el 6 de maig al camp de l'Alcobendas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.