Els primers equips del Club Rugby Sant Cugat ja coneixen els seus respectius calendaris

El masculí començarà la lliga el 24 de setembre i el femení el 12 d'octubre


  • Comparteix:

Foto d'arxiu del rugbi femení / Foto: Roger Menes

Foto d'arxiu del rugbi femení / Foto: Roger Menes

El primer equip masculí i el primer equip femení del Rugbi Club de Sant Cugat ja coneixen els calendaris de lliga regular per a la temporada 2023/2024. El femení, dirigit per Albert Casorrán, que competirà de nou a la Divisió d'Honor femenina, màxima categoria del rugbi estatal, arrencarà la temporada regular el dijous 12 d'octubre a La Corunya, contra el Crat Residencia Rialta. Pel que fa al masculí, que competirà al grup B de la Divisió d'Honor B, jugarà el seu primer partit el diumenge 24 de setembre a Saragossa, contra el Fénix Club Rugby Zaragoza.

Pel que fa a la conclusió de les respectives lligues regulars, l'equip femení acabarà la primera fase regular com a visitant el 4 de febrer contra el Club de Rugby El Salvador de Valladolid. Posteriorment disputaran una segona fase en grups de 4 amb partits l'11 de febrer, el 3 de març i el 16 de març de 2024. Finalment, el playoff que quedarà determinat per les posicions de la lliga regular començarà el 5 de maig amb els quarts de final, les semifinals el 12 i la final el 19 de maig de 2024.

El primer equip masculí per la seva banda, tancarà la primera fase regular al camp del Toro Rugby Club, de Calvià a Mallorca, el dia 14 de gener del 2024. Seguidament, en funció de la posició que ocupi el Rugby Sant Cugat en la taula, entrarà en una segona fase amb equips dels tres grups de la Divisió d'Honor B que començarà el 28 de gener i acabarà el 14 d'abril de l'any vinent. Si l'equip de Dani Ripol aconsegueix classificar pels playoff d'ascens, disputarà les semifinals el 28 d'abril i la final el 12 de maig.

CONSULTA ELS HORARIS DEL FEMENÍ


CONSULTA ELS HORARIS DEL MASCULÍ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.