El Club Rugby Sant Cugat exhibeix totes les seves fortaleses davant el CEU Barcelona

Els blau-i-negres passen per sobre del conjunt barceloní i demostren per què volen optar a l'ascens

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ha superat amb contundència (69-7) el Club Esportiu Universitari Barcelona en la sisena jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. La Guinardera ha viscut una tarda màgica on els santcugatencs han demostrat el seu talent ofensiu i defensiu davant el conjunt barceloní. Els de Martín García han edificat el quart triomf en la present temporada que els apropa, cada cop més, a disputar la Lliga Elit a partir del gener. La pròxima jornada, els santcugatencs viatjaran fins a Valencià per enfrontar-se al CR San Roque.

Els santcugatencs han començat el partit amb una marxa més que els rivals. Els de Martín García han anat per feina i tres assaigs pràcticament consecutius en el primer quart d'hora ja anunciaven que hi hauria punts sobre la nova gespa artificial de la Guinardera. Albert Cantós, Juan Benito Torres, Guillermo José Dura i Arthur Simon Picole, en un xut a pals, han estat els encarregats de sumar els primers 17 punts en el marcador. A punt d'arribar a la mitja part, els barcelonins han fet un assaig i han transformat un xut a pals que ha enviat el partit al descans (17-7).

A la represa, demostració de força de tot l'equip santcugatenc. Noms com Lluc Hinojosa, Jorfe Ortíz o Maximiliano Bidone han ampliat un avantatge gràcies a assaigs que han arribat de totes les maneres. Després, Elie Chabut amb una cama prodigiosa ha transformat el xut a pals posterior des de tots els punts del camp. Segona part perfecta d'un Rugby Sant Cugat que mira cap amunt i continua somiant en un possible ascens a final de temporada.

El tècnic, Martín García, ha quedat força satisfet per la feina feta pel seu equip, sobretot en el segon temps. Tot i portar una bona ratxa de victòries, García ha afirmat que no pensen a llarg termini sinó que busquen "corregir els errors de la setmana anterior i enforcar-nos al 100% en nosaltres".

Martín García

Nosaltres anem partit a partit, no pensem molt a llarg termini, simplement corregir el de la setmana anterior i enforcar-nos 100% en nosaltres.