El Rugby Sant Cugat, més a prop de jugar la fase d'ascens a Divisió d'Honor

Els santcugatencs superen àmpliament (68-3) el BUC i tenen a tocar classificar-se per a la Lliga Elit


  • Comparteix:

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat supera àmpliament (68- 3) el BUC i té a tocar la classificació per jugar la fase d'ascens a Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. Els santcugatencs s'han desfet còmodament del conjunt barceloní a la penúltima jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Els de Martín Garcia ocupen la tercera plaça, posició que dona dret a jugar la fase d'ascens, però han de guanyar amb bonus la darrera jornada al camp del Toro per assegurar-se el bitllet. Els santcugatencs tornaran a la competició el cap de setmana del 13 i 14 de gener.

El Rugby Sant Cugat ha tancat aquest 2023 amb una contundent victòria davant un inofensiu BUC que s'ha vist superat constantment per un intens equip local. Els santcugatencs han obert ben aviat el marcador, al minut 5, després d'un assaig i un xut a pals. 7 a 0 per als locals. El BUC ha reaccionat amb un xut a pals posant el 7 a 3. A partir d'aquest instant, només s'ha vist un únic equip sobre la Guinardera, el Rugby Sant Cugat. Tres assaigs més amb xut a pals diversos que han deixat el 28 a 3 per anar als vestidors.

A la represa, el festival ofensiu santcugatenc ha continuat amb un joc ràpid, dinàmic i de molt bona precisió. Els punts han anat caient per al bàndol local que ha certificat el contundent triomf per 68 a 3. Els santcugatencs tanquen el 2023 amb bones sensacions i afronten el 2024 amb l'objectiu de repetir la fita de 2024, jugar la fase d'ascens i assolir l'anhelada Divisió d'Honor.

El tècnic, Martín Garcia, ressalta la dificultat del rival i la bona feina ofensiva dels seus jugadors.




Martín Garcia

Era un partit molt complicat i hem fet una molt bona feina ofensiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.