El Rugby Sant Cugat fa els deures i supera el Cocos apropant-se al play-off pel títol

Les santcugatenques guanyen (17-15) el conjunt sevillà i es mantenen a la part alta de la taula

L'equip femení del Rugby Sant Cugat ha superat (17-15) el Cocos de Sevilla a la penúltima jornada de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han acabat patint en una segona part irregular després d'un gran primer temps. El Rugby Sant Cugat, el Salvador i el Barça lluitaran per les dues places que resten per accedir a fase pel títol després que CRAT i Majadahonda hagin segellat l'accés a la segona ronda. Les d'Albert Casorrán es jugaran les opcions d'assegurar la permanència i classificar-se pel play-off pel títol d'aquí a dues setmanes al camp del Salvador, rival directe.

El Rugby Sant Cugat ha presentat dues cares ben diferents en aquest partit. El primer temps ha estat dominat per les santcugatenques que ben aviat, al minut 15, han assolit la primera marca, tot i errar el xut a pals. El 5 a 0 ja era una realitat. Les d'Albert Casorrán han seguit oferint un joc alegre i vistós i han fet la segona marca i el posterior xut a pals assolint un ampli 12 a 0. Abans d'arribar al descans, les sevillanes han fet el primer assaig, però sense sort amb el xut a pals. 12 a 5 per a les santcugatenques per arribar al descans.

A la represa, el SantCu ha sortit molt endollat i ha fet una nova marca situant el 17 a 5. A partir d'aquest instant, les sevillanes han agafat les regnes del partit i amb dues marques han situant l'inquietant 17 a 15. Últims minuts de patiment santcugatenc, però triomf local. El tècnic, Albert Casorrán, ha destacat el triomf i el creixement de l'equip aquesta temporada.

Albert Casorrán

L'equip està creixent molt aquesta temporada i depenem de nosaltres al darrer partit.