Mauri Benito es presenta a les eleccions del Club Rugby Sant Cugat

Benito, que ja va presidir l'entitat del 2014 al 2018, es mostra crític amb la feina feta per l'actual junta


  • Comparteix:

Mauri Benito vol tornar a presidir el Rugby Sant Cugat / Foto: SantCugatCreix

Mauri Benito vol tornar a presidir el Rugby Sant Cugat / Foto: SantCugatCreix

Mauri Benito es presenta a les eleccions del Club Rugby Sant Cugat, segons ha confirmat a Cugat Mèdia. Benito ja va presidir el club (2014-2018) i també va ser el màxim mandatari de l'associació esportiva SantCugatCreix (2019-2023). El santcugatenc s'ha mostrat molt crític amb la junta directiva sortint, encapçalada per Miquel Pelayo, afirmant 'que s'ha perdut l'esperit competitiu dels equips sub 14, sub 16 i sub 18, i no hi ha cap tipus de direcció a l'escola del club'. 'La vessant social de l'entitat està dirigida únicament per tres o quatre famílies, això s'ha d'acabar', ha ressaltat Benito. Un altre dels punts destacats de la candidatura és 'dotar el primer equip femení dels recursos per competir a Lliga Iberdrola com la resta de conjunts', ha destacat el candidat blau-i-negre. L'actual president sortint, Miquel Pelayo, ha confirmat a Cugat Mèdia que es presentarà a la reelecció. Les eleccions seran el dijous 4 d'abril a les 19 h a la seu de l'entitat, a la ZEM de la Guinardera.

"S'ha perdut l'ADN competitiu del club"

"El club no està bé a nivell competitiu al planter. Un exemple són els equips sub 14, sub 16 i sub 18 que no estan entre els tres primers de Catalunya i això mai havia passat". D'aquesta manera argumenta Benito que cal un canvi de rumb en la direcció esportiva i també de l'escola "on no veig cap línia d'actuació, no hi ha formació a entrenadors ni una manera de jugar". "Cal aportar una direcció, una persona que lideri l'escola", ha ressaltat Benito.

"El femení ha de tenir més recursos"

El candidat a la presidència creu que el femení ha de competir amb els equips de la Lliga Iberdrola amb més recursos. Sobre el primer equip masculí s'ha d'intentar que pugi a Divisió d'Honor.

Pendent de tancar l'equip de treball

Benito vol una junta amb gent de rugbi, però també altres aportacions externes.




Mauri Benito

S'ha de canviar el rumb del club. L'escola i el planter necessiten tornar a ser refents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.