Cauen derrotats


  • Comparteix:

El Club Rugbi Sant Cugat cau a casa contra la Santboiana B per 20 a 35. Un partit molt igualat, que s'ha decidit en el tram final del partit amb dos assajos dels visitants.

Els santcugatencs han dominat el marcador durant gran part del partit, però els de Sant Boi han fet gala de la seva experiència, i han aconseguit endur-se un partit que semblava que tenien perdut. Els homes de Diego Fucks, entrenador santcugatenc, manaven en el marcador i semblava que tenien el control del partit. Però un assaig dels visitants a deu minuts del final els ha donat l'empenta necessària per canviar el sentit d'un matx que han sentenciat amb un assaig perfecte en l'últim minut. Resultat final 20 a 35.

Un resultat negatiu dels santcugatencs, que han donat molt bona imatge davant d'un conjunt molt fort com és la Santboiana B. La propera jornada, el Club Rugbi Sant Cugat juga contra el Múrcia a Elx, ja que els murcians no tenen camp propi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.