El cadet del Rugby Sant Cugat, subcampió de Catalunya


  • Comparteix:

El cadet del Rugby Sant Cugat, subcampió de Catalunya

El cadet del Rugby Sant Cugat, subcampió de Catalunya

El cadet del Club Rugby Sant Cugat cau derrotat (47-12) la final del campionat de Catalunya davant la Santboiana. Els santcugatencs acusen les nombroses baixes amb les que afrontaven el matx i perden el primer títol de la temporada en una primera part marcada pels errors defensius.

Cinc baixes importants d'última hora han fet que el cadet del Club Rugby Sant Cugat jugués la final sota mínims. Els santcugatencs han patit molt en defensa i aquest fet ha estat aprofitat per la Santboiana per revalidar el títol de millor conjunt català. L'entrenador de l'equip, Pepe López, creu que la clau de la derrota és la mala primera part disputada pels seus jugadors.

Pepe López

La primera part ens ha condemnat a la derrota, tot i que a la represa hem millorat.


Els santcugatencs tenen un mes per endavant de cara a preparar l'Estatal que es disputa a Getxo el mes de maig on esperen superar el subcampionat aconseguit la temporada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.