Els 18 conjunts del Rugby Sant Cugat es presenten davant els aficionats


  • Comparteix:

Diferents generacions de rugbi sobre la Guinardera

Diferents generacions de rugbi sobre la Guinardera

Els 18 equips del Club Rugby Sant Cugat s'han presentat davant els seus aficionats en un acte que ha servit per inaugurar oficialment el camp de rugbi de la Guinardera. A la cita ha assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha anunciat millores a la Guinardera, i el president de la Federació Catalana de Rugby, Ignasi Planas. Posteriorment, el sènior s'ha enfrontat a una selecció de Barcelona en un partit amistós que ha acabat amb victòria per als santcugatencs.



El club santcugatenc ha tancat l'any amb la presentació de tots els seus equips, des dels babys de cinc anys fins als veterans, en total 18 equips. Un any en què han aconseguit l'ascens a Divisió d'Honor B i també inaugurar el nou camp de rugbi que tants anys feia que esperaven. A l'acte d'inauguració ha assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha explicat algunes possibles millores que encara queden per fer a la instal·lació.

Xavier Tizón

Canviarem les banquetes de banda perquè obstaculitzen la visibilitat, però ara per ara fer grades noves és impossible. Podem instal·lar les mòbils de l'antic camp.


El president del CRSC, Joan Pradas, es mostra orgullós com amb el pas del temps el seu club no s'atura i va millorant constantment.

Joan Pradas

Ara per ara som el segon equip de Catalunya i tenim per endavant un que té molt més potencial econòmic. Pensàvem en la permanència i ara podem pujar.


Per acabar la celebració que ha suposat la presentació i inauguració de la instal·lació, el sènior del CRSC ha disputat un partit en què ha vençut a la selecció de Barcelona formada per jugadors del Barça, Gòtics, Enginyers, Químics i CEU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.