El Club Rugby Sant Cugat cau contra un gran Bathco de Santander


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat no pot amb el líder, el Bathco Independiente Rugby de Santander, i cau (22-33) a la 12a jornada del grup 1 de Divisió d'Honor B. Els visitants han demostrat perquè lideren la classificació amb una forta defensa i una potent davantera. Els santcugatencs ha sumat un punt de bonus ofensiu i han donat la cara fins el final.

Els aficionats que s'han apropat a la Guinardera han pogut veure un dels equips més potents de la categoria i potser el més fort del grup 1 de Divisió d'Honor B. Els càntabres han estat molt pràctics i des del principi han portat la iniciativa amb un joc molt intens. Els santcugatencs, amb moltes baixes com la de Pol Pla o Juan Sorrequieta, han tingut problemes per aguantar el ritme en els primers minuts. Els de Jordi Justícia han contestat a la primera marca i el xut a pals dels visitants amb una marca d'Axel. Però el Bathco no ha baixat el ritme i ha continuat com una piconadora assetjant la línia de marca santcugatenca. Abans del descans, els càntabres han fet dues marques més i els locals han reduït distàncies amb una marca de Joan Losada.

En el segon temps, els visitants han sentenciat distanciant-se en el marcador i mostrant la seva superioritat. Només al final els santcugatencs han tret el caràcter i amb un gran Joan Losada que ha fet dues marques més han pogut retallar el marcador i aconseguir el punt de bonus ofensiu. El tècnic de CRSC, Jordi Justícia, afirma que l'equip afrontarà els sis partits que resten de lliga com si fossin finals.

Jordi Justicia

Cada partit serà un final per intentar aconseguir la segona possició . Som quatre equips amb els mateixos punts i tot està molt igualat.


Tot i la derrota, els santcugatencs continuen a la part alta de la classificació i la següent setmana visiten el CRAT Universidade A Coruña. Dos juvenils, César Ocampo i Jesse Currey han debutat amb el primer equip santcugatenc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.