Sant Cugat i Santboiana s'enfronten pel títol català sub 18 a l'Hospitalet


  • Comparteix:

El cadet del Club Rugby Sant Cugat juga la final del Campionat de Catalunya sub 18 / Foto: Alejandro Parraga

El cadet del Club Rugby Sant Cugat juga la final del Campionat de Catalunya sub 18 / Foto: Alejandro Parraga

El cadet del Club Rugby Sant Cugat afronta el partit més decisiu de la temporada davant de la UE Santboiana en la final del Campionat de Catalunya sub18 aquest dissabte a les quatre de la tarda a les instal·lacions de la Feixa Llarga, a l'Hospitalet. El conjunt santcugatenc, després de superar la fase prèvia i erigir-se entre els dos millors conjunts de Catalunya, té l'oportunitat de coronar-se com el millor equip català de la categoria. El tècnic del cadet santcugatenc Jose Luis López comenta que s'espera un matx molt igualat i considera que poden fer mal al joc de la Santboiana amb el 'maul' penetrant.

Partit molt igualat el que es preveu entre els dos millors conjunts de la categoria cadet de Catalunya, el Club Rugby Sant Cugat i la Unió Esportiva Santboiana, segons l'entrenador dels santcugatencs, Jose Luis López. En els enfrontaments entre els dos conjunts, els resultats sempre han estat molt ajustats, i durant tota la temporada han aconseguit números molt similars. En la fase decisiva els dos conjunts tan sols han perdut un partit dels 13 que n'han disputat.

Jose Luis López

El punt més fort de la Santboiana és el número nou, que organitza molt a l'equip. Nosaltres podem fer mal amb la 'maul' penetrant.


López comenta que un dels punts forts de la Santboiana és el jugador que vesteix amb el dorsal número nou, que té molta capacitat d'inventar jugades i d'organitzar a tot l'equip, a més també són molt forts en els 'rucks'. Tot i així, el tècnic considera que poden fer mal als de Sant Boi a través del 'maul' penetrant perquè a ells els hi costa molt defensar-ho.

La cita per decidir qui serà el campió serà aquest dissabte a les quatre de la tarda a les instal·lacions de la Feixa Llarga, a l'Hospitalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.