Wasigitoni serà jugador del Rugby Sant Cugat si arriba abans del 12 de gener


  • Comparteix:

Joji Cama Wasigitoni, l'anhelat jugador fijià / Font: Sergi Derqui

Joji Cama Wasigitoni, l'anhelat jugador fijià / Font: Sergi Derqui

L'arribada del fijià Joji Cama Wasigitoni al Club Rugby Sant Cugat ja té una data límit. Wasigitoni ha de tenir fitxa abans del 12 de gener o no podrà jugar aquesta temporada amb l'equip que dirigeix Jordi Justícia. Així ho marca el reglament de la Federació Espanyola de Rugbi, que consultada per Cugat.cat, assegura que el jugador ha d'estar incorporat de forma oficial a la plantilla abans no comenci la segona volta.

Segueix el culebrot Wasigitoni. El fijià, gran fitxatge per a aquesta temporada i que era la cirereta del pastís del Club Rugby Sant Cugat, no va poder arribar a principi de temporada. La seva incorporació s'ha estat treballant des de llavors tant per part del jugador com de la directiva santcugatenca, i després d'aconseguir el trànsfer del seu antic club, el principal problema ha estat el visat. Un conflicte sorgit de les garanties que ha de mostrar l'entitat de Sant Cugat per assegurar l'estabilitat de Wasigitoni a Espanya.

S'està arribant ara a la fase final d'aquest fitxatge. D'aquí a poc més d'un mes es tancarà el període en què es poden incorporar nous jugadors a la Divisió d'Honor B. Serà quan doni el tret de sortida la segona volta de la competició, el 12 de gener. Des del club s'ha assegurat que es farà tot el possible perquè arribi el fijià, peça que pot millorar encara més un conjunt dominant a la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.