Tennis: Robredo, únic tennista català a la final de la Copa Davis


  • Comparteix:

L'olotí resident al CAR de Sant Cugat, Tommy Robredo, és l'únic català en l'equip espanyol de Copa Davis, que disputarà la final el pròxim mes de desembre. Moyà, Ferrero i Nadal completen el combinat estatal que jugarà a Sevilla davant l'equip dels Estats Units.


L'equip espanyol afrontarà del 3 al 5 de desembre la seva cinquena final en aquesta competició, que enguany tindrà com escenari l'estadi olímpic de la Cartoixa a Sevilla.
L'equip integrat per Carles Moyà, Tommy Robredo, Juan Carlos Ferrero i Rafa Nadal és el mateix que ja va disputar les dues últimes eliminatòries contra Holanda i França.

L'equip nord-americà podria anunciar demà quins seran els jugadors amb què competirà en aquesta final. Les opcions passen per un combinat integrat per Roddick, Fish i els germans Bryan, actualment la segona parella mundial en dobles.

La federació espanyola de tennis posarà a la venda unes 5 mil entrades, abonaments que serviran pels 3 dies de competició. L'organització calcula que podran seguir en directe aquesta final uns 23 mil espectadors, per això s'acondicionaran unes graderies suplementàries amb capacitat per a 5 mil persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.