TENNIS: El CE Valldoreix acull el Campionat de Catalunya absolut de tennis


  • Comparteix:

El Club Esportiu Valldoreix acollirà a partir de dissabte i fins el proper dia 18 el campionat de Catalunya absolut de tennis. Aquest és el primer cop que l'entitat presidida per Fernando Canaleta és la seu d'un campionat català. Les inscripcions del torneig es tanquen avui. De moment Albert Portes i Marc López són alguns dels tennistes que ja han confirmat la seva participació.


El Campionat de Catalunya absolut de tennis es disputarà en pista ràpida a les quatre pistes de green set que té el Club Esportiu Valldoreix. El quadre de jugadors, tant en nois com en noies, el completaran 28 tennistes de tot Catalunya, que fins avui han formalitzat les seves inscripcions a la Federació Catalana de Tennis.
Roger Badia, director esportiu del club valldoreixenc, avança alguns tennistes com Albert Portes o Marc López que ja han confirmat la seva participació.

Roger Badia

Hi assistiran Albert Portes, Fernando Vicente, Dídac Pérez i Marc López.


Aquest és el primer cop que el Club Esportiu Valldoreix és la seu d'un campionat català. Badia afirma que és un gran repte per a l'entitat local i que l'afronten amb molta il·lusió.

Roger Badia

Ens fa molta il·lusió a tot el club, des del director i la junta directiva fins als nens de l'escola de tennis


Tot i així, aquesta temporada l'entitat presidida per Fernando Canaleta ja ha acollit competicions de cert prestigi com el Campionat sots-17 KIA que va tenir lloc el mes de novembre. Roger Badia assegura que l'objectiu seria convertir-se en un referent per aquests campionats ja que l'entitat té moltes ganes de dur a terme projectes d'aquestes característiques.

Roger Badia

Organitzar aquests campionats entra dins la nostra filosofia, tenim ganes d'organitzar coses de qualitat


Les finals masculina i femenina del campionat es disputaran el dissabte 18 i seran retransmeses per TV3 o pel Canal 33.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.