Adéu al somni


  • Comparteix:

Tommy Robredo es queda a les portes de 'semis'

Tommy Robredo es queda a les portes de 'semis'

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo, ha caigut davant l'argentí Juan Martín del Potro per 3-6, 4-6 i 2-6 als quarts de final de Roland Garros i es queda per quarta ocasió a les portes de les semifinals. L'Estat espanyol perd el seu últim representant en el quadre individual del torneig.

El partit ha començat igualat fins el 4-2 en què l'argentí ha aconseguit el 'break' amb el joc en blanc i una avantatge que ja ha estat impossible de salvar. El segon set s'ha posat interessant amb el 2-1 de Robredo, però l'olotí ha vist com se li complicava el partit davant la gran efectivitat en el servei del rival i ha acabat perdent per un 4-6 final. Durant el darrer joc s'ha repetit el patró amb un del Potro molt efectiu que ha tornat a trencar el servei del català, no li ha donat pràcticament opcions, i s'ha emportat el set per un contundent 2-6.

En els altres partits de quarts, Kuznetsova s'ha imposat a Williams, Stosur a Cirstea i Federer a Monfils. El suís, número 2 del món, es confirma com el màxim aspirant al títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.