Davato campiona del ITF


  • Comparteix:

La tennista italiana Benedetta Davato s'imposa en la final del Torneig Internacional de Tennis a l'holandesa Nicolette Van Uitert per dos sets a un 6-2, 3-6 i 6-1. La italiana, número 667 del món, guanya per primera vegada el torneig organitzat pel Club Tennis Natació Sant Cugat.

El resultat final que ha reflexat el marcador del Club Tennis Natació Sant Cugat, 6-2, 3-6 i 6-1 a favor de Benedetta Davato, mostra la superioritat de la italiana, que s'ha proclamat campiona del 6è Torneig Internacional de Tennis. Davato s'ha imposat a l'holandesa Van Uitert, que només s'ha vist dins del partit en el segon set en que ha aprofitat el relaxament de Davato per emportar-se aquesta mànega. Però en el tercer i definitiu set, la italiana ha esborrat de la pista a Van Uitert, guanyant per 6-1 i proclamant-se campiona del 6è Torneig Internacional de Tennis.

Benedetta Davato, de 21 anys, es mostra satisfeta per la seva victòria en aquest torneig, la primera de la seva carrera.

Benedetta Davato

Partit molt difícil. En el segon set, ella ha estat superior i m'he possat nerviosa. Estic molt contenta d'haver guanyat i l'any vinent tornaré.



Un torneig que reparteix enguany uns 10.000 $ en premis.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.