Costa seguirà un any més com a capità


  • Comparteix:

Albert Costa als estudis de Cugat.cat

Albert Costa als estudis de Cugat.cat

El capità de Copa Davis i resident a Sant Cugat, Albert Costa, tancarà aquesta setmana l'acord amb la Federació Espanyola de Tennis per seguir al capdavant del combinat espanyol. El títol aconseguit aquest cap de setmana al Palau Sant Jordi de Barcelona i la simpatia que li tenen els jugadors avalen la continuïtat de Costa com a capità.

Albert Costa s'ha convertit en el campió de Copa Davis més jove com a jugador i com a capità. Als 34 anys, el resident a Sant Cugat ha conquistat el trofeu de la Davis en el seu primer any com a capità.

Després de l'èxit aconseguit aquest cap de setmana davant la República Txeca, el president de la Federació Espanyola de Tennis, José Luis Escañuela, ja ha mostrat el seu interès en prorrogar la capitania de Costa un any més, acord al qual s'arribarà aquesta setmana.

Actualment, Albert Costa compagina el càrrec de capità de la Davis amb el càrrec de director tècnic de la Federació Catalana de Tennis i del Torneig Compte de Godó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.