El primer equip de la UESC de tennis taula assoleix la permanència a Superlliga

Les santcugatenques jugaran per segon curs a la màxima categoria estatal


  • Comparteix:

Primer equip de la UESC  / Foto: UESC

Primer equip de la UESC / Foto: UESC

La UESC de tennis taula femenina ha assolit la permanència històrica a Superdivisió, màxima categoria estatal, després de vèncer (4-2) aquest diumenge el Tecnigen Linares, segon classificat del grup. Amb aquesta victòria, quan falta una jornada perquè acabi la competició, les vermell-i-negres assoleixen la salvació en el primer curs en aquesta divisió. Les santcugatenques tancaran temporada el 29 d'abril a la pista del Tramuntana.

El matx no ha arrancat bé per a les santcugatenques, en què Mariona Munné ha caigut derrotada en el primer set (0-1). Així i tot, les vermell-i-negres han capgirat el marcador amb les victòries de Chiara Colantoni i Anya Gaponova en els seus respectius duels (2-1). El partit de dobles ha sortit creu per a les de Josep Antón i les andaluses han empatat el partit (2-2). Les victòries de Mariona Munné i Anya Gaponova han donat el triomf a la UESC (4 -2) confirmant així la salvació a la Lliga Iberdrola amb dos punts de marge i l'average guanyat respecte l'Alicante TM, penúltim classificat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.