El Club Voleibol Sant Cugat dóna per tancada la plantilla amb Berta Antequera


  • Comparteix:

Berta Antequera disputant volei platja és el darrer  fitxatge del Club Voleibol Sant Cugat / Font: Berta Antequera

Berta Antequera disputant volei platja és el darrer fitxatge del Club Voleibol Sant Cugat / Font: Berta Antequera

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine, dóna la plantilla per tancada després de l'arribada de Berta Antequera a l'equip santcugatenc. Antequera juga d'oposada, però no podrà participar en molts dels partits per motius laborals. La plantilla santcugatenca disposa de 10 jugadores, i en cas de necessitar algun reforç s'utilitzaran jugadores del sènior B o del juvenil segons l'entrenador, Leo Passerine.

L'arribada de Berta Antequera posa punt final al capítol d'altes del Club Voleibol Sant Cugat. Tot i aquesta arribada, la plantilla santcugatenca continua sent curta, ja que només 10 jugadores formen el primer equip. És per això, que en cas de necessitar un reforç, l'entitat santcugatenca mirarà dins de casa, en el sènior B o el juvenil. A més, Antequera arriba per donar un cop de mà, especialment, en els entrenaments ja que no estarà disponible en la majoria dels partits per motius laborals. En una entrevista al programa 'Esport en marxa' de Cugat.cat, el tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine, ha explicat que Berta Antequera ajudarà i aportarà la seva experiència en els entrenaments ja que no podrà assistir a la majoria dels partits.

Leo Passerine

Té difícil compaginar el voleibol amb la feina. Ens ajudarà en els entrenament s i en algun partit que pugui venir.


Passerine ha assegurat que donava la plantilla per tancada ja que la filosofia del club és donar sortida a les jugadores que pugen de la base.

Leo Passerine

La idea del club és donar joc a les jugadores de casa, a la base.


De moment, tot i aquesta curta plantilla, les santcugatenques van vèncer l'Alcobendas a la primera jornada de Superlliga 2. Ara, el Club Voleibol Sant Cugat s'enfrontarà contra el Vall d'Hebron.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.