El Volei Sant Cugat millora l'any de l'ascens abans de l'aturada nadalenca


  • Comparteix:

Imatge del primer equip del Volei Sant Cugat / Font: Club Voleibol Sant Cugat

Imatge del primer equip del Volei Sant Cugat / Font: Club Voleibol Sant Cugat

El Volei Sant Cugat arriba a l'aturada nadalenca en segona posició, plaça que les classificaria per a la fase d'ascens a Superlliga Femenina. Fa dos anys, quan l'equip va acabar ascendint, les vermell-i-negres eren quartes a aquestes alçades i van acabar pujant després de mantenir el quart lloc i aprofitar-se de les renúncies d'altres equips.

El Volei Sant Cugat arriba a l'aturada hivernal després de jugar tota la primera volta i un partit de la segona, situant-se en segona posició, només per darrere del Voley Playa Madrid. Les vermell-i-negres han acabat l'any amb un triomf de mèrit a la pista del líder madrileny, amb un punt més que el Sant Boi i dos més que el Ciudad Cide, això si, aquests dos conjunts amb l'enfrontament directe entre ells pendent.

Fa dos anys quan van acabar ascendint amb Leo Passerine al capdavant arribaven al final d'any en quarta posició. En aquells moments les vermell-i-negres es mostraven fortes a casa, amb només una derrota, però eren incapaces de vèncer a domicili. A final de temporada van ser quartes i van acabar ascendint per les renúncies dels rivals.

El Volei Sant Cugat va competir un any a la màxima categoria estatal i va acabar descendint a final del curs passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.