Un Volei Sant Cugat voluntariós no pot amb l'Haris Tenerife

El Voleibol Sant Cugat cau (0-3) davant el poderós Haris Tenerife a la tercera jornada de la Fase d'Ascens a Superlliga Femenina. Les santcugatenques no han pogut contra la potència i l'alçada de les canàries, que sumen la tercera victòria sense cedir ni un sol set.

L'Haris Tenerife arribava al pavelló de Valldoreix decidit a donar un cop gairebé definitiu a la fase d'ascens i gairebé assegurar-se una de les dues places que donen accés a Superlliga. Un bloc experimentat i potent que ha tombat les voluntarioses santcugatenques, que per moments han estat a punt d'esgarrapar un set.

Al primer període, de fet, han mantingut el marcador equilibrat fins a la meitat, quan un parcial molt negatiu ha eixamplat les diferències a favor de les canàries que, tot i una esforçada reacció santcugatenca al final del període, han administrat l'avantatge fins al final (22-25). Al segon set, la mateixa dinàmica, l'Haris Tenerife han apretat a l'equador del parcial i han sabut controlar els intents de remuntada fent valer les seves potents rematades i la seva alçada a l'hora de bloquejar els atacs vermell-i-negres per posar-se 0-2 (19-25).

Les de Rafa Ruiz s'han conjurat a l'últim set per intentar guanyar un parcial i acostar-se a poder endur-se algun punt del partit. Tot i que les coses han començat malament per les vermell-i-negres, un punt molt llarg que les canàries han enviat fora ha propiciat una reacció contundent que ha tornat a posar per davant les vermell-i-negres, però les visitants han tret tot el seu repertori per tornar al partit i acabar-se enduent l'últim parcial (22-25) i els tres punts.

L'entrenador santcugatenc, Rafa Ruiz, assegura que era un rival molt complicat, amb jugadores de molt nivell.

Rafa Ruiz

Els centímetres s'han notat i ens ha estat molt difícil atacar la seva defensa. És un equip amb jugadores de molt nivell que porten molt de temps jugant juntes i és difícil lluitar-hi.

La setmana vinent, les de Rafa Ruiz reben el Voley Playa Madrid, últim classificat, amb l'obligació de sumar els tres punts en joc.