Rafa Ruiz veu amb bons ulls el calendari de Superlliga 2 del Volei Sant Cugat


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat durant la temporada pasada, en una fotografia d'arxiu

El Club Voleibol Sant Cugat durant la temporada pasada, en una fotografia d'arxiu

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, assegura que que el calendari els afavoreix perquè no els obliga a fer desplaçaments llargs de manera continuada. Ruiz confirma que veu complicada la primera jornada perquè s'enfronten contra l'Illa Grau Castelló fora de casa i hauran de fer un viatge llarg el mateix dia del partit, fet que perjudica el joc de les santcugatenques.

Ruiz afirma que no miren la classificació de la darrera temporada per determinar si un partit serà complicat perquè creu que els equips canvien, fan fitxatges i modifiquen la forma de joc. A més, assegura que no veu l'equip santcugatenc com un dels favorits perquè aquest any juga amb un equip nou i molt més jove.

L'entrenador de les vermell-i-negres destaca que l'únic problema que veu aquesta temporada és que els equips nous de SuperLliga 2 són una incògnita perquè mai han jugat contra ells i desconeixen el tipus de joc, el nivell i els fitxatges que hagin pogut fer. Ruiz creu que tots els clubs són rivals difícils.

Rafa Ruiz

Els equips nous ens preocupen perquè poden fer grans fitxatges.


El Club Voleibol Sant Cugat té set incorporacions, cinc jugadores del juvenil i dos fixatges del Barça i del CV Sant Boi.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.