El Volei Sant Cugat es veu superat per la major qualitat del CV Barcelona


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (0-3) el partit d'anada de la final Lliga Catalana davant el CV Barcelona. Les barcelonines han demostrat la seva superioritat en tot moment davant un conjunt santcugatenc que ha acusat la falta de rodatge i la joventut de les seves jugadores

El Volei Sant Cugat ha jugat el primer partit oficial de la temporada davant un CV Barcelona de superior categoria i que no ha donat cap tipus d'opció a les santcugatenques. Des del primer set s'ha vist un conjunt local voluntariós, però que ha sucumbit davant la qualitat de les blaugranes. El primer set ha estat per a les visitants per 14 a 25.

En el segon, hi ha hagut igualtat a l'inici, però en els punts finals les barcelonines han estat més efectives i han guanyat per 17 a 25.

L'últim set ha estat el més igualat, però també s'ha decantat per al CV Barcelona per 23 a 25. L'entrenador del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, valora el treball de les jugadores i admet la superioritat de les blaugranes.

Rafa Ruiz

És el nostre primer partit i estic content per la feina que s'ha fet.


El partit de tornada serà dimecres de la setmana vinent a pista barcelonina a tres quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.