El DSV-Club Voleibol Sant Cugat enceta el curs amb l'ascens com a objectiu


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat torna a iniciar el camí a la màxima categoria estatal / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat torna a iniciar el camí a la màxima categoria estatal / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat femení debuta a domicili contra el Volei Grau Castelló. El partit del grup B de la Superlliga 2 es jugarà aquest diumenge a dos quarts de dotze del matí al pavelló Pablo Herrera, a Castelló. L'equip santcugatenc enceta una temporada il·lusionant i amb un objectiu clar: l'obtenció de l'ascens a la categoria d'or del voleibol espanyol, la Superlliga.

Les santcugatenques afronten el primer partit de la temporada amb molta ambició. Les noies de Rafa Ruiz han fet una pretemporada en la qual han aconseguit bons resultats, d'entre els quals destaca l'aconseguit contra un dels equips més forts de la Superlliga, el Club Voleibol Barcelona. Per encarar el nou curs amb garanties, l'equip s'han rejovenit amb sis juvenils que, segons el tècnic de l'equip, arriben amb possibilitats de fer-se amb un lloc important a l'equip.

El Castelló, de la seva banda, va acabar setè la temporada passada. Per afrontar la temporada que comença s'ha reforçat amb una central i una punta amb l'objectiu de millorar resultats. Per Rafa Ruiz, la major dificultat del partit serà que les rivals han convertit la seva pista en un fortí i això els permet aconseguir resultats favorables quan juguen com a locals. El Castelló sap com incomodar el rival i les noies de Sant Cugat hauran d'intentar decantar el marcador a favor seu aviat per evitar els primers nervis de la temporada.

L'entrenador santcugatenc espera un matx exigent defensivament on hauran de treballar molt per poder tornar a casa amb la victòria.

Rafa Ruiz

Espero un partit molt llarg, amb molts intercanvis i un joc basat en la defensa.


El DSV-Club Voleibol Sant Cugat només tindrà la baixa de Patricia Hanfland.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.