El DSV-Volei Sant Cugat torna al camí del triomf davant l'Almeria


  • Comparteix:

Imatge del triomf del Volei Sant Cugat davant l'Almeria

Imatge del triomf del Volei Sant Cugat davant l'Almeria

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat guanya (3-0) l'Almeria i suma un triomf i una desfeta a la doble jornada de Superlliga 2. Les santcugatenques han demostrat la seva superioritat en el partit d'aquest diumenge amb un volei molt efectiu des de la xarxa i s'han refet de la derrota de dissabte davant el Universidad de Granada.

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat tanca el cap de setmana amb un triomf i una derrota i suma quatre punts de sis possibles. El partit de dissabte davant el Universidad de Granada va acabar amb derrota en el tie break després que les santcugatenques igualessin un 0 a 2 en contra. Finalment van perdre el cinquè set amb l'únic consol de sumar un punt.

Sense temps de descans les vermell-i-negres afrontaven diumenge un nou partit amb la intenció de refer-se. La reacció ha estat contundent i el DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha tirat pel dret per sumar, aquest cop sí, els tres punts. Les santcugatenques han anat sempre per davant excepte en el segon set, però no han donat espai per a la sorpresa.

El tècnic vermell-i-negre, Rafa Ruiz, destaca que estan contents pels quatre punts, però que queda un mal sabor de boca per la derrota de dissabte.

Rafa Ruiz

Podíem sumar sis punts i mirar més amunt. Sumem quatre i estem contents, però queda mal sabor de boca per perdre el primer partit.


La setmana vinent les santcugatenques descansen i tornaran a la competció d'aquí a15 dies, quan rebran el Guadalajara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.