El DSV-Voleibol Sant Cugat supera contundentment el segon, el Grau Castelló


  • Comparteix:

El DSV-Voleibol Sant Cugat guanya de manera contudent (3-0) el Volei Grau Castelló, el segon classificat, al primer partit de la segona volta del grup B de Superlliga 2. Les santcugatenques han signat un gran partit i no han donat opcions a un rival damnificat per les baixes. El conjunt de Rafa Ruiz certifica el lideratge amb un nou triomf.

El DSV-Voleibol Sant Cugat ha signat un gran partit de principi a fi i ha passat per damunt del segon classificat, el Grau Castelló, que s'ha vist superat en tot moment. El primer set ha estat un soliloqui santcugatenc, que han enxampat a les visitants i les han superat en totes les fases del joc. L'equip de Rafa Ruiz s'ha arribat a posar fins a 12 punts de diferència.

La igualtat ha vertebrat el segon set, protagonitzat per un Grau Castelló que s'ha despertat i que ho ha intentat fins al final però que, finalment, s'ha vist eclipsat per l'actuació santcugatenca. La bona actuació de Claudia Llauradó ha catapultat les locals per acabar imposant-se 25 a 19.

L'últim i definitiu set, també molt igualat en les primeres instàncies, s'ha anat tenyint de color vermell-i-negre a mesura que les visitants han abaixat els braços davant l'intractable nivell de les de Sant Cugat, que s'han acabat emportant la victòria.

La jornada vinent les de Rafa Ruiz visiten la pista de l'Almeria Volley Grupo, el setè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.