El DSV-Volei Sant Cugat perd la semifinal de la Copa de la Princesa davant el Torrelavega


  • Comparteix:

El DSV-Voleibol Sant Cugat perd la semifinal de la Copa de la Princesa davant el CV Torrelavega, que no ha donat opcions a les de Rafa Ruiz (0-3), i queda eliminat de la competició a primeres de canvi en la seva primera participació. El partit s'ha disputat a Guadalajara.

Primer set
Ha estat un dur inici del Torrelavega, que agafa certa distància en els primers punts (2-5). Malgrat els esforços de les santcugatenques, les càntabres segueixen manant i amplien distàncies (4-8). Rafa Ruiz demana atura el partit per intentar redreçar la situació, però el Torrelavega manté el domini (6-12). Ruiz mou la banqueta per cercar la reacció, però ha de demanar un nou temps mort (9-15).

El joc es va igualant però la distància es manté (17-11). Amb el 13 a 21, Rafa Ruiz torna a fer canvis, i les vermell-i-negres es resisteixen a cedir la primera mànega (17-21). Ara el Torrelavega demana el temps mort, però la remuntada del DSV-Volei Sant Cugat segueix i se situa a només un punt (20-21). Les càntabres tornen a aturar el partit, un temps mort que funciona i que fa que tornin a dominar fins tancar el primer set (21-25).

Escolta la crònica del primer set:

Pedro Miserachs

Primer set


Segon set
L'inici del segon set també és per a les de Cantàbria (1-4). Les de Ruiz no es deixen sorprendre una altra vegada i corregeixen lleugerament la situació (4-6). El Torrelavega segueix manant tot i no marxar en el marcador (10-7). En els següents compassos, però, agafa més embranzida i trenca la mànega (8-13). Amb el 10 a 15 Rafa Ruiz demana temps mort perquè no se li torni a escapar el set.

El Torrelavega no perd pistonada i agafa una renda de sis punts (12-19). De nou, les càntabres encaren el segon set (13-22), i se l'acaben enduent (14-25).

Escolta la crònica del segon set:

Pedro Miserachs

Segon set


Tercer Set
De nou, inici amb domini del Torrelavega, més contundent, però el Volei Sant Cugat reacciona empatant el partit (4-4), i adquireixen el primer domini en el marcador (6-5). Les santcugatenques mantenen aquest domini i adquireixen una diferència de tres punts (11-8). Les càntabres reaccionen i tornen a col·locar-se per davant (13-15), exigint que Rafa Ruiz demani un nou temps mort.

La situació no millora per a les vermell-i-negres, que se situen tres punts per darrere (15-18). El Torrelavega manté el ritme i s'acaba enduent de mànera còmoda el set i la semifinal (19-25).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.