El DSV-Volei Sant Cugat perd la final de la Superlliga Júnior davant l'Alcobendas


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat, amb la copa de subcampiones

El Volei Sant Cugat, amb la copa de subcampiones

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat perd la final de la Superlliga Júnior davant el Volley Alcobendas de manera clara (3-0). Les santcugatenques han sucumbit a la superioritat física de les madrilenyes, que no han cedit cap mànega i s'han emportat el títol amb autoritat. Les vermell-i-negres han anat de menys a més, ja que han cedit sense gaire oposició el primer set (17-25) i han batallat en el segon i el tercer (21-25/22-25).

Les principals mancances han arribat des dels problemes per rebre, una situació que ha marcat el joc de les santcugatenques i que ha donat més oportunitats a l'Alcobendas. Les de Lluc Forn, a més, han patit d'excés de nervis i no han adquirit la concentració dels altres partits del torneig, els quals havia superat sense problemes. Malgrat el resultat a la final,el tècnic de l'equip es mostra satisfet del rendiment durant tot el campionat.

Lluc Forn

Estic molt satisfet perquè ens faltava cohesionar el grup. El torneig ens ha servit molt per això.


La nota positiva és el bitllet que les de Forn han aconseguit per al Campionat d'Espanya. El pas se li atorga al campió del torneig, però l'Alcobendas ja hi serà com a organitzador, així que el Volei Sant Cugat accedeix de manera directa des de la Superlliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.