L'infantil del Volei Sant Cugat comença avui la participació a l'Estatal com a local


  • Comparteix:

L'infantil del DSV-Club Voleibol Sant Cugat afronta l'Estatal com a local

L'infantil del DSV-Club Voleibol Sant Cugat afronta l'Estatal com a local

L'infantil del DSV-Club Voleibol Sant Cugat comença aquest dimecres el Campionat d'Espanya a la nostra ciutat enquadrat al grup A amb un doble partit davant el Nuestra Señora de la Luz extremeny i el Colegio San Ignacio asturià al pav 1 i 3 de la Rambla del Celler. Les d'Eros Ortiz tanquen la primera fase daquest ijous davant el Cabezo Torres murcià. Els dos primers classificats de grup accedeixen a la fase final.

24 conjunts dividits en sis grups intentaran guanyar el Campionat d'Espanya i superar el guanyador de l'anterior edició, el Covadonga. El conjunt asturià és el màxim favorit per endur-se el títol amb jugadores que han guanyat el Campionat d'Espanya per autonomies. El conjunt santcugatenc juga com a local i és l'actual campió de Catalunya. L'entrenador de l'equip, Eros Ortiz, creu que aquest Estatal és una bona oportunitat d'aprenentatge per a les jugadores.

Eros Ortiz

Ens agradaria finalitzar entre les vuit primeres classificades.


El conjunt santcugatenc torna a disputar l'Estatal després de l'absència de la darrera edició. El Volei Sant Cugat va guanyar el Campionat Espanya infantil fa sis anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.