El DSV-Club Voleibol Sant Cugat perd la Lliga Catalana davant el CV Barcelona

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat perd la Lliga Catalana davant el CV Barcelona. Les santcugatenques han caigut derrotades en els dos partits disputats davant el conjunt barceloní. Les de Rafa Ruiz han demostrat ser inferiors en atac i s'han vist superades pel domini de les barcelonines a la xarxa.

Ha estat el primer derbi oficial de la temporada entre el DSV-Club Voleibol Sant Cugat i el CV Barcelona abans d'enfrontar-se a la Superlliga 1. Les santcugatenques han tingut poques opcions de guanyar el matx, però han perdut cada set de manera ajustada. Les de Rafa Ruiz han iniciat el partit amb domini al marcador per (11-8), però s'han vist superades en el tram final (20-25).

El segon set ha estat de clar domini blaugrana amb un 16 -25 final. El tercer parcial també ha estat dominat pel CV Barcelona (23-25), però s'ha decidit des del fons de la pista. Les blaugranes han guanyat els dos partits de la Lliga Catalana, 3-1 a Barcelona aquest dissabte i 0-3 aquest diumenge a Valldoreix. L'entrenador del DSV-Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que l'equip necessita millorar en atac.

Rafa Ruiz

Tots els equips tenen jugadores que determinen el partit en atac. La nostra aposta és Carla Moreira i encara no ha arribat.

Els dos equips es veuran les cares a la jornada inaugural de Superlliga 1 dissabte de la setmana que ve a terres barcelonines.