El DSV-Voleibol Sant Cugat intentarà estrenar el caseller de punts a Madrid


  • Comparteix:

Imatge d'un partit d'aquesta temporada

Imatge d'un partit d'aquesta temporada

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat visita aquest diumenge a la una del migdia el Voley Playa Madrid a la cinquena jornada de Superlliga Femenina. Les santcugatenques són cueres i sumen zero punts, tot i haver donat senyals de millora en alguns partits. Davant tenen un conjunt madrileny que és avantpenúltim amb dos punts, però que sí que ha estat capaç de guanyar aquesta temporada.

Duel de necessitats a Madrid entre el Voley Playa i el Voleibol Sant Cugat. Dos equips que tal i com indica la classificació lluitaran per salvar la categoria a final de temporada. És per això que l'enfrontament d'aquesta setmana cobra major importància perquè de sumar la victòria, impedirien que un rival directe ho fes.

Les noies de Rafa Ruiz només han pogut guanyar un set en els tres partits que han disputat, i jugant com a locals. Fora de Sant Cugat, derrotes per tres a zero davant CVB Barça i Gran Canària però han deixat bones sensacions i han donat esperança als seus aficionats que les victòries estan a punt d'arribar.

El matx es juga a la una del migdia en el CDM Entrevías de Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.