El DSV-Voleibol Sant Cugat cau davant el totpoderós el Naturhouse Ciudad de Logroño


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat va caure davant un equip massa potent / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat va caure davant un equip massa potent / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat tasta el potencial del líder de la Superlliga Femenina, un Naturhouse Ciudad de Logroño que s'endú el triomf del Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix (0-3) i manté el lideratge de la categoria. Les de Rafa Ruiz, això sí, van plantar cara en moltes fases del joc, i fins i tot van arribar a finals del tercer set amb certa igualtat en el marcador. Tot i això, les vermell-i-negres segueixen penúltimes i fora del descens després que l'Extremadura Arroyo hagi perdut davant l'Avarca de Menorca.

El Club Voleibol Sant Cugat va arribar al dur compromís davant les de la Rioja amb els deures fets. La victòria davant l'Extremadura Arroyo del cap de setmana passat els donava l'accés a les places de permanència, i la nota positiva de la jornada és que això no ha variat. Les vermell-i-negres, a més, van fer front al tirà els últims cursos del voleibol femení estatal, el Naturhouse Ciudad de Logroño, amb algunes fases de joc meritori. El primer i segon set van acabar amb un marge de cinc punts per a les visitants (20-25).

Ara bé, el tercer parcial va arribar al tram final amb igualtat en el marcador, i només una embranzida final del Naturhouse va acabar situant el 21 a 25 que li donava la victòria. El tècnic de les santcugatenques, Rafa Ruiz, lloa el partit de les seves jugadores

Rafa Ruiz

El partit va ser bo, vam jugar bé. Crec que va ser per la manca de pressió per haver guanyat Extremadura i per jugar davant el líder.


L'exigent setmana de competició del Volei Sant Cugat es completa aquest dissabte, amb un partit d'igual o major dificultat que el que van disputar davant el Naturhouse. Les de Ruiz tenen un dur desplaçament fins Tenerife, on es veuen les cares amb l'Haris, segon classificat, dissabte a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.