El DSV-Volei Sant Cugat remunta davant l'Alcobendas i suma el segon triomf de la temporada


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat guanya (3-2) l'Alcobendas en una remuntada èpica de les santcugatenques, que sumen el segon triomf de la temporada a Superlliga. Les de Rafa Ruiz capgiren un 0 a 2 en contra amb la destacada actuació de la brasilera Carla Moreira en atac.

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit una remuntada èpica en un partit davant un dels rivals de la parta alta que lluita per accedir a la Copa de la Reina. Els dos primers sets s'han convertit en un monòleg de les madrilenyes, que s'han imposat amb molta autoritat (18-25) i (13-25). A partir d'aquest instant, el Volei Sant Cugat ha canviat el xip i ha començat a dominar a la xarxa.

El tercer set ha caigut del bàndol local (25-22) amb un públic entregat amb el seu equip. El quart set també ha estat de color vermell-i-negre (25-20) i s'ha arribat al darrer set. La igualtat ha presidit el tie break que ha guanyat l'equip santcugatenc. L'entrenador del DSV-Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que aquest triomf és un punt d'inflexió per al conjunt.

Rafa Ruiz

És molt important psicològicament aquesta victòria.


El públic ha agraït l'esforç de les jugadores amb una ovació que s'ha allargat més d'un minut. Les santcugatenques han sumat la segona victòria de la temporada i tanquen la primera volta de la Superlliga fora del descens. El Volei Sant Cugat tornarà a la lliga el 7 de gener quan rebran el CV Barcelona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.