El Volei Sant Cugat s'estavella un cop més davant el Barça a la final de la Lliga Catalana


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat s'ha estavellat novament davant el Club Voleibol Barcelona Barça (3-0) a la final de la Lliga Catalana de Superlliga femenina disputada aquest diumenge al pavelló de La Marina de Barcelona. Les santcugatenques han plantat cara en els dos primers sets però els han perdut per errors puntuals en el tram decisiu. En el tercer han abaixat els braços i el Barça s'ha endut un any més aquesta competició organitzada per la Federació Catalana de Voleibol que ha servit com a test de cara a la primera jornada de lliga.

El primer set ha estat molt igualat fins que el Barça ha obert forat amb un 17-11 que semblava definitiu. Les santcugatenques han aconseguit eixugar la diferència i igualar el marcador però finalment han caigut per 25-23.

El segon set també ha estat molt ajustat, amb un Sant Cugat que ha anat per davant gairebé tota l'estona però que ha tornat a pagar molt cars els errors en els punts decisius. El Barça s'ha avançat en el moment clau i s'ha imposat per 25-22.

En el tercer i últim set, les santcugatenques han abaixat els braços i les blaugranes han dominat el joc i el marcador amb comoditat per adjudicar-se el triomf parcial (25-8) i global (3-0). El tècnic del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha acabat satisfet amb l'actuació de les jugadores tot i la derrota.

Rafa Ruiz

Encara ens falta rodatge i es nota. Hem jugat bé, molt serioses. Però en moments clau patim i acumulem errors que ens passen factura.


El Volei Sant Cugat es tornarà a veure les cares amb el Barça en l'estrena a la Superlliga femenina el dissabte 7 d'octubre al pavelló de Valldoreix. El tècnic santcugatenc ja podrà comptar llavors amb una de les jugadores importants de la plantilla, la brasilera Carla Moreira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.