El Volei Sant Cugat segueix amb el 'Tourmalet' i visita el vigent campió, el VB Logroño


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat visita el vigent campió

El Volei Sant Cugat visita el vigent campió

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat juga el segon enfrontament consecutiu a la pista d'un dels candidats al títol aquest dissabte a les sis de la tarda al domicili del Minis Arluy Logroño, vigent campió i guanyador de les últimes tres edicions de la Superlliga. Les de Rafa Ruiz intentaran esgarrapar algun punt del totpoderós equip de la Rioja, que és el gran dominador del voleibol estatal dels últims anys. Les santcugatenques van caure el cap de setmana passat a un altre feu molt complicat, la pista de l'Avarca Menorca.

El Logroño no vol tenir, això sí, més ensopegades. Un equip acostumat a guanyar-ho quasi bé tot, que s'ha endut les tres últimes lligues i que també ha guanyat dues de les darreres tres Copes de la Reina, amb un subcampionat l'any passat, s'ha deixat punts en un partit inesperat en aquestes quatre primeres jornades. Va ser al segon cap de setmana de competició i davant l'Arona Tenerife Sur, actualment quart per la cua, jornada en què el rival aquest cap de setmana del Volei Sant Cugat va caure 3 a 2.

Més enllà d'aquesta taca en l'expedient, les de la Rioja han guanyat dos partits per 3 a 0 i un per la mínima, un matx davant l'Avarca Menorca entre dos favorits que va acabar a favor del Logroño 3 a 2. Amb tot, les santcugatenques visiten la Rioja després de caure a Menorca i haver baixat a la setena posició, amb l'objectiu encara present en l'equip de Rafa Ruiz de ser a la Copa de la Reina 2018.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.