El Volei Sant Cugat es queda amb la mel del triomf als llavis però suma un punt de mèrit davant l'Haris

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (2-3) i suma un punt de mèrit en un duel ajustat davant l'Haris de Tenerife, un dels conjunts més forts de la Superlliga Femenina. Les santcugatenques han caigut al set de desempat (16-18) en un final cruel en què han desaprofitat dos punts de partit i s'han quedat amb la mel als llavis. L'equip de Rafa Ruiz se situa provisionalment vuitè a la classificació, en places d'accés a la Copa de la Reina.

El Volei Sant Cugat ha sortit concentrat i convençut de les seves opcions, i la igualtat ha estat màxima durant el primer set. Cap dels dos equips ha aconseguit obrir forat i al final dos punts seguits en el moment clau han donat el triomf parcial a les locals (25-23).

El segon període ha tingut una tònica molt diferent i les de Tenerife han imposat la seva llei sense donar pràcticament cap treva a les santcugatenques. Domini còmode al marcador (19-25) per igualar el matx a un set, tot i que en el tercer, el Volei Sant Cugat ha recuperat la iniciativa en el joc i ha dominat el marcador amb avantatges mínims per acabar imposant-se 25-21.

El quart període ha tingut una dinàmica similar al segon i l'Haris ha sabut aprofitar les desconnexions locals per dominar de principi a fi (13-25). Al cinquè set de desempat, l'emoció ha estat màxima i cada punt era una autèntica guerra, amb un paper destacat de Carla Moreira. Malgrat que finalment la sort ha caigut de la banda visitant, el tècnic Rafa Ruiz, ha acabat 'content' amb el partit de les santcugatenques.

Rafa Ruiz

Ha sigut un bon partit que s'ha decidit per un petit detall. Llàstima del segon i el quart set, però sumem contra el tercer classificat i casa nostra segueix sent un fortí.

A més de la derrota, la nota negativa l'ha posat la lesió d'Aina Berbel, amb un esquinç al turmell. La setmana que ve les santcugatenques visiten la pista de l'Arona Tenerife Sur, un rival directe en la lluita per entrar a la Copa de la Reina.