Eleccions històriques al Volei Sant Cugat: Terribas i Fernández es disputen la presidència

El club, que actualment és l'entitat amb més fitxes federatives de l'Estat, celebra comicis per primera vegada en els seus 30 anys


  • Comparteix:

Imatge del dos candidats / Foto: Cugat.cat

Imatge del dos candidats / Foto: Cugat.cat

El Club Voleibol Sant Cugat celebra aquest divendres per primera vegada en els seus 30 anys d'història unes eleccions que vénen marcades per la rivalitat entre els dos candidats a la presidència. Després que Núria Terribas i Martín Fernández exposessin els seus projectes al debat organitzat per Cugat.cat, els 293 socis de l'entitat tenen cita amb les urnes al pavelló municipal de Valldoreix de cinc de la tarda a nou de la nit. La candidatura guanyadora presidirà el club durant els propers quatre anys.

Un total de 302 jugadores repartides en 24 equips conformen el Club Voleibol Sant Cugat, que actualment és l'entitat amb més fitxes federatives de l'Estat. Vuit equips infantils, cinc cadets, cinc juvenils, quatre sèniors, un màster i un de veterans formen el cos esportiu de l'entitat. El primer equip sènior disputa, a més, la Lliga Iberdrola, la màxima categoria estatal.

Terribas va ser la primera a presentar la seva candidatura a la presidència, defensant el model que ha portat al club 'a aconseguir èxits els darrers anys'. Terribas va entrar a la presidència del club el gener de 2016 després que Lluís Moreno renunciés al seu càrrec. La candidata ha estat vicepresidenta de l'entitat i ha estat a la junta directiva els últims quatre anys.

El rival de Núria Terribas serà Martín Fernández. El que va ser director esportiu, coordinador de l'OMET del volei escolar, entrenador del primer equip i coordinador durant 10 anys ha presentat una candidatura alternativa, ja que 'hi ha moltes coses a fer i a millorar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.