El camí del Volei Sant Cugat cap a la salvació

Les vermell-i-negres afronten un calendari a priori més complicat que el del Madrid Chamberí, l'altre equip amb possibilitats de baixar de categoria


  • Comparteix:

Imatge d'un partit del Volei Sant Cugat d'aquesta temporada / Foto: Guillem Babitsch

Imatge d'un partit del Volei Sant Cugat d'aquesta temporada / Foto: Guillem Babitsch

Haris, Alcobendas, Cajasol i Logroño. Quatre enfrontaments que representen quatre finals per al Volei Sant Cugat en el seu camí cap a la permanència a la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques afronten un últim mes de competició decisiu en el qual es definirà quin equip acompanyarà el Barça, si les blaugrana no obren un miracle, al descens de categoria. La plaça està reservada per l'equip vermell-i-negre o pel Madrid Chamberí, l'altre conjunt amb més opcions de quedar-se a les portes de la permanència. El calendari, però, somriu a les madrilenyes, ja que a la penúltima jornada s'enfrontaran al Barça, l'únic equip que no ha guanyat cap partit aquesta temporada.



El primer escull que les santcugatenques hauran de superar serà aquest dissabte a la pista del CV Haris, el quart classificat de la Lliga Iberdrola. Després d'aquesta complicada visita a domicili, el Volei Sant Cugat afrontarà dos partits consecutius a casa contra l'Alcobendas i el Juvasa. Amb l'empenta de l'afició al pavelló de Valldoreix, les vermell-i-negres posen la mirada en aquest dos duels com les principals oportunitats per sumar punts i contrarestar la hipotètica victòria del Madrid Chamberí al feu blaugrana. Dels dos partits, el que les santcugatenques jugaran contra el Cajasol, el novè classificat, sembla a priori el més assequible.

Finalment, les de Rafa Ruiz posaran el punt final a la temporada a la pista del Logroño, el líder indiscutible de la lliga i que, si no es produeix una catàstrofe, ja serà campió abans de jugar el partit. L'entrenador del Volei Sant Cugat reconeix la dificultat del calendari però espera que l'equip segueixi treballant per arribar amb opcions fins al final.

Per la seva banda, el Madrid Chamberí rebrà consecutivament a casa l'IBSA Las Palmas, sisè, i el Cajasol per després visitar la pista del Barça. Les madrilenyes tancaran la temporada com a locals amb un duel contra l'Haro Rioja, el cinquè classificat.




Rafa Ruiz

Venen dos rivals a priori molt durs com són l'Haris i l'Alcobendas. Per finalitzar tenim a casa el Cajasol, i després anem a Logroño. Espero arribar al final amb opcions i aconseguir el resultat que desitgem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.