El DSV- Club Voleibol Sant Cugat supera el Sayre i té a tocar el play-off pel títol

Les santcugatenques superen amb dificultats l'equip canari i es jugaran la classificació per al play-off a la darrera jornada


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha superat (3-1) el Sayre en matx recuperat de la jornada 14 de la Lliga Iberdola. Les santcugatenques s'afiancen a la sisena plaça que dóna dret a jugar el play-off pel títol. Les de Rafa Ruiz han fet un joc irregular en els diferents sets, però s'han imposat amb autoritat en el tercer i quart període. Les santcugatenques rebran el Cajasol dissabte de la setmana que ve i amb un triomf assolirien jugar el play-off pel títol per primera vegada a la història.

Primera final guanyada de les dues que tenen per endavant. Un triomf suat i patit davant un bon rival canari que ha estat molt lluitador durant tot el matx. El primer set ha servit per veure un conjunt local molt encertat a l'inici del set amb un 15 a 9, avantatge que ha eixugat el Sayre fins a arribar al final amb un ajustat 25 a 23.

En el segon set, s'ha vist un Volei Sant Cugat molt espès i amb errades a la xarxa poc habituals. Aquest fet ha estat aprofitat per a les visitants per endur-se el parcial per un esgotador 26 a 28.

En el tercer i quart període s'ha vist aquell equip dominador a la xarxa. Joc ofensiu brillant amb les mateixes actrius de sempre, Aina Berbel, Camila Maldonado i Anna Newsome que han estat un trident efectiu a la recepció canària. 25 a 15 i 25 a 17 que han sentenciat el 3 a 1 definitiu.

El tècnic, Rafa Ruiz, extreu conclusions positives del matx. "El volei és un joc de desconnexions i hem estat encertades quan hem marxat per moments del partit". "Cal aprendre de les errades i seguir millorant per afrontar el darrer matx amb molt d'optimisme".




Rafa Ruiz

Seguim progressant en el joc i hem après d'aquest partit per millorar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.