El cadet del DSV- Volei Sant Cugat ja té bitllet per a l'Estatal

Les santcugatenques s'han proclamat campiones de la Fase Final Catalana sense cedir cap set


  • Comparteix:

El cadet del DSV- Volei Sant Cugat ,campió de la Lliga Catalana / Foto: Cedida

El cadet del DSV- Volei Sant Cugat ,campió de la Lliga Catalana / Foto: Cedida

El cadet A del DSV- Club Voleibol Sant Cugat assoleix la classificació per al Campionat d'Espanya després de guanyar la fase final de la Lliga Catalana en derrotar (3-0) el Club Voleibol Vall d'Hebron. La final s'ha disputat aquest diumenge a les instal·lacions del Servei d'Activitat Física de la Universitat Autònoma de Barcelona i on les santcugatenques no han cedit cap set durant el campionat.

El conjunt, entrenat per Leo Passerine, ha guanyat tots els partits de la fase sense cedir ni un set en contra, fet que il·lustra a la perfecció la superioritat de les santcugatenques en front els millors combinats de Catalunya.

Amb aquest campionat, l'entitat santcugatenca, que és un dels dos únics clubs de l'Estat espanyol que tenen el primer equip a Lliga Iberdrola i el filial a Superlliga 2, aconsegueix un nou bitllet per al Campionat d'Espanya que es disputarà del 19 al 23 de juny en una seu encara per decidir.

L'entrenador de les santcugatenques, Leo Passerine, ha valorat molt positivament la victòria i s'ha mostrat il·lusionat de cara a la celebració del Campionat d'Espanya.

La fase final ha estat brillant per a les santcugatenques amb tres triomfs davant l'Esplugues a quarts de final i contra Barcelona, a semifinals, i Vall d'Hebron, a la final.







Leo Passerine

Estem molt contents per la classificació pel Campionat d'Espanya. Arribem amb molta il·lusió i sabem que podem competir bé. Ara és moment de seguir entrenant. Esperem que la Covid-19 ens permeti disputar el campionat amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.