El DSV-Volei Sant Cugat debuta a la Copa aquest divendres davant el totpoderós Haris

Les santcugatenques juguen els quarts de final aquest divendres a les 17 h a Lugo


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat debuta a la Copa de la Reina aquest divendres als quarts de final davant del Haris a les 17 h en una competició que es disputa a Lugo. El conjunt canari arriba a la cita com a líder de la Lliga Iberdrola, classificat per a les semifinals de la Challenge Cup i amb 19 victòries consecutives. Les santcugatenques afronten un partit històric amb la moral alta i ocupant la quarta plaça a la lliga. El vencedor d'aquest partit s'enfrontarà dissabte amb el Gran Canària on juga la santcugatenca Ariadna Priante. Segueix el partit en directe aquí.

Difícil debut, però amb tota la il·lusió per arribar a semifinals. Així afronta el conjunt santcugatenc la competició del ko. Les jugadores de Rafa Ruiz ja van superar les canàries (3-0) a la Lliga Iberdrola i volen repetir aquest triomf. En aquell partit, el conjunt canari va tocar fons i a partir d'aquell instant, el conjunt de Juan Diego Garcia ha sumat 19 victòries consecutives i arriba en un molt bon estat de forma.

Juan Diego Garcia augura un partit molt complicat davant un Volei Sant Cugat molt compacte.

El tècnic del DSV- Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, ressalta la dificultat de guanyar el partit, però és conscient que tindran possibilitats de guanyar el partit. El matx guanyat a la lliga ha de servir de referent.




Rafa Ruiz

Som un equip compacte que lluitarà per superar un gran conjunt.

Juan Diego Garcia

Espero un Volei Sant Cugat molt fort i molt compacte amb srevei i bon bloqueig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.