Victòria important del DSV-Volei Sant Cugat davant el Kiele en un duel clau pels play-offs

Les santcugatenques s'imposen (0-3) amb un gran segon i tercer set

Imatge d'arxiu / Foto: Mireia Norberto

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat (0-3) a la pista del Kiele a la jornada 17 de la Lliga Iberdrola, ja sumen 26 punts i es col·loquen en sisena plaça que dona accés a jugar el play-off pel títol. Les de Rafa Ruiz han fet un gran segon i tercer set amb un sòlid servei i una gran defensa en els bloquejos que han estat clau per aconseguir guanyar el partit. Amb la victòria davant el Kiele, en un duel clau per la sisena plaça, les santcugatenques reben la jornada vinent la visita del Heidelberg Volkswagen, penúltim a la classificació.

El primer set ha començat amb el domini del Kiele amb un bon servei i sent agressives en el bloqueig, el parcial dels primers compassos de matx ha sigut de (8-4). El Sant Cugat ha començat a assentar-se en el partit i retallar distàncies en el marcador (16-14), però li ha costat trobar el ritme i ser consistents a la xarxa. A mitjans del primer set ha començat a canviar el signe del partit i les santcugatenques han tret el cap amb un servei molt sòlid i bones accions defensives tot i seguir per darrere en el marcador (21-19). Amb un parcial de (2-6), les de Rafa Ruiz han certificat la remuntada que ha servit per encarar el partit en un primer set que ha costat molt a les vermell-i-negres. El marcador final del primer set ha estat de (23-25).

En el segon set, els primers minuts han sigut dominats per les de Rafa Ruiz amb un parcial de (5-8), les locals han intentat reaccionar, però les santcugatenques no les han deixat ni respirar amb grans bloquejos defensius. Amb un bon servei i sent molt consistents a la xarxa han assolit el segon set amb molta superioritat i han deixat pràcticament sentenciat el partit (18-25).
El tercer set ha seguit la mateixa tònica, un set plàcid per les visitants que han mantingut el seu bon servei i amb una gran defensa no ha donat cap opció de remuntada pel Kiele. Tot i que les locals ho han intentat i per un moment s'han posat per davant en el marcador (8-7), però ha sigut un miratge davant l'allau ofensiu de les vermell-i-negres. Les de Rafa Ruiz han continuat executant el mateix pla que en el segon set, i s'ha tornat a avançar en el marcador (14-16), amb un parcial final de (4-9) les vermell-i-negres han certificat una victòria clau per ser entre les sis primeres i poder optar a jugar play-offs. El marcador final del tercer set ha sigut (18-25).

La jugadora DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha destacat que ha sigut un matx que han sabut controlar en tot moment: "El partit ens ha sortit molt bé, vam jugar molt tranquil·les, vam saber fer el nostre joc. Tot i anar per sota en alguns moments del partit crec que ho hem sabut gestionar molt bé. En cap moment ens va envair una sensació de nervis que a vegades ens passa quan anem per sota". També ha recalcat la importància d'aquesta victòria de cara als play-offs: "Aquesta victòria és molt important de cara als play-offs. Estem molt contentes, vam treballar molt i tenim ganes de més".

Aina Berbel

El partit ens ha sortit molt bé, vam jugar molt tranquil·les, vam saber fer el nostre joc. Tot i anar per sota en alguns moments del partit crec que ho hem sabut gestionar molt bé. En cap moment ens va envair una sensació de nervis que a vegades ens passa quan anem per sota.

Aina Berbel

Aquesta victòria és molt important de cara als play-offs. Estem molt contentes, vam treballar molt i tenim ganes de més.