Ricardo Torronteras (Cajasol): 'Respectem molt el Volei Sant Cugat, serà un partit molt igualat'

El tècnic andalús creu que els dos partits jugats de lliga regular no són cap referent


  • Comparteix:

Ricrado Torronteras durant un matx amb el Cajasol / Foto: Tomas Quifes

Ricrado Torronteras durant un matx amb el Cajasol / Foto: Tomas Quifes

El tècnic del Cajasol, Ricardo Torronteras, rival del DSV- Club Voleibol Sant Cugat als quarts de final de la Copa de la Reina que es disputa aquest divendres a Sant Cugat, augura un partit molt igualat i sense cap referència als dos partits de lliga regular on les sevillanes es van imposar a les santcugatenques. Torronteras admet que 'tenim molta ambició i volem aixecar el títol perquè portem molts anys sense jugar la competició del ko'. El matx es disputa aquest divendres a les 20 h al Pav 3 de la Rambla del Celler.

ESCOLTA-HO

Més d'una cinquantena d'aficionats del Cajasol es desplacen aquest divendres per veure el debut de l'equip després de molts anys d'absència a la Copa de la Reina. L'equip ocupa la quarta posició a la Lliga Iberdrola i arriba en un molt bon moment de forma. Sobre les possibilitats d'accedir a semifinals, Torronteras ressalta que "serà difícil perquè tindran al davant un Volei Sant Cugat que té molt potencial i que en els dos partits jugats contra nosaltres no han demostrat el potencial que tenen".

"El club santcugatenc és un referent a nivell estatal amb un gran planter i un equip molt competitiu" ressalta Torronteras.




Ricardo Torronteras

Els dos partits de Lliga Iberdrola no són cap referent. El Volei Sant Cugat té molt potencial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.