El Sant Cugat Titans jugarà els partits com a local al Santa Isabel de Sarrià

El club, que s'ha presentat aquest dimecres en societat, haurà de jugar com a local lluny de Sant Cugat per la manca d'equipaments municipals


  • Comparteix:

L'acte ha tingut lloc a la Casa de Cultura i ha aplegat més d'un centenar de persones / Foto: Cugat Mèdia

L'acte ha tingut lloc a la Casa de Cultura i ha aplegat més d'un centenar de persones / Foto: Cugat Mèdia

El Sant Cugat Titans jugarà els partits com a local a les instal·lacions de l'escola Santa Isabel de Sarrià. Així ho ha anunciat el club aquest dimecres en la presentació en societat a la Casa de Cultura per donar a conèixer l'estructura organitzativa i esportiva. Laura Muntanyà serà la presidenta i Marta Claveria la vicepresidenta, mentre que Borja Llorens ocuparà la coordinació esportiva. Llorens, que va ser director esportiu del Sant Just, ha presentat els vuit equips que el Titans ha aconseguit configurar per aquest inici de temporada i ha explicat que esperen ampliar els grups per cobrir la demanda. En concret, el club espera acabar l'any amb 11 equips i més de 180 esportistes.

Així, el Sant Cugat Titans donarà el tret de sortida a la temporada el 18 de setembre sense poder disposar de cap espai municipal. La presidenta del club, Laura Muntanyà, ha reconegut que és un inici "complicat", però que treballaran durant l'any per poder entrar en els circuits de subvencions i equipaments públics. En aquest sentit, l'entitat també buscarà espònsors i de moment ja n'ha tancat un: el del Mármoles Aira, una empresa de marbres de Barcelona.

Durant l'acte, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha reconegut que la ciutat pateix un dèficit d'equipaments esportius municipals, però ha assegurat que des de l'Ajuntament es treballarà per tirar endavant el projecte d'un nou pavelló. Vallès també ha desitjat sort al Titans i els ha emplaçat a "col·laborar per donar resposta a les necessitats de l'esport dels santcugatencs".

La Federació Catalana de Voleibol també ha mostrat el seu suport al club de la mà del santcugatenc Àngel Sanchis, vocal de l'entitat. Sanchis ha posat en valor l'encert del Titans de cobrir la necessitat que existia a la ciutat d'equips masculins de voleibol i ha fet referència a la seva experiència familiar. "El meu fill va començar a jugar amb vuit anys a l'escola Ferran i Clua i va haver de marxar a jugar fora de Sant Cugat perquè no hi havia equips masculins a la ciutat", ha explicat.




Laura Muntanyà

És complicat perquè tot és per la via privada. Aquest any hem de treballar per entrar als circuits de subvencions i espais públics.

Josep Maria Vallès

No enganyarem a ningú si diem que Sant Cugat té un dèficit en instal·lacions esportives. Actualment tenim ja problemes per encabir els entrenaments. L'últim pavelló es va inaugurar el 2017 i no se n'ha fet cap més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.