El DSV Volei Sant Cugat i l'Elx, dominadors del torneig internacional Miquel Martínez

El club santcugatenc s'ha imposat a les categories sub 14 i sub 16 i les alacantines en sub 18


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat, en sub 14 i sub 16, i l'Elx, en sub 18, s'han imposat a la 17a edició del Torneig Internacional Miquel Martínez disputat entre aquest dijous i diumenge a la ciutat. Més de 700 jugadores, dividides en 48 equips, han disputat aquesta competició després de quatre anys d'aturada per la pandèmia. L'Anderlini italià i el Perpignan i el Gruissan de França han aportat segell internacional a la cita. L'alcalde, Josep Maria Vallès, i la regidora d'Esports, Núria Escamilla, han presidit l'entrega de premis.

Referent de base

Sant Cugat s'ha convertit en l'epicentre del voleibol internacional de base amb una competició que ha estat marcada per l'alt nivell de totes les participants. El torneig s'ha dividit a les categories or i plata perquè tots els clubs competissin en el nivell que li correspon. Les finals s'han disputat aquest diumenge al Pav 3 que s'ha omplert de públic per veure aquest campionat.

Sant Cugat i Elx, dominadors

El DSV Volei Sant Cugat ha guanyat dues categories, sub 14 i sub 16, i contra el mateix rival, l'Esplugues. La final sub 14 ha estat plena d'èpica amb triomf santcugatenc molt suat. Les d'Esplugues han tingut quatre pilotes de partit, però s'han vist superades per les locals que s'han endut el segon set (24-26). Finalment, el tercer set ha caigut del bàndol del conjunt vermell-i-negre.

A la categoria sub 16, triomf contundent (2-0) de les santcugatenques que han estat molt superiors a les del Baix Llobregat. A la categoria sub 18, victòria de l'Elx (2-0) amb un últim set molt ajustat. El president del club, Salva Vendrell, ha destacat l'alt nivell de tots els equips participants en el campionat.

La competició ha finalitzat amb l'entrega de premis i l'alegria de les guanyadores. La foto de família ha posat el punt final a un torneig que potencia els vincles entre els equips i el creixement esportiu.




Salva Vendrell

Estem molt contents de recuperar el torneig. El nivell ha estat molt alt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.