El DSV Volei Sant Cugat inicia la Lliga Iberdrola amb la visita del Sayre canari

Les santcugatenques jugaran al pavelló de Valldoreix aquest dissabte a les (19.15 h)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

El DSV Club Voleibol Sant Cugat inicia la Lliga Iberdrola i ho fa rebent aquest dissabte a les 19.15 h la visita del Sayre canari al pavelló de Valldoreix. Les santcugatenques han completat una pretemporada brillant i volen iniciar el curs amb bon peu. Les de Rafa Ruiz presenten una plantilla renovada i amb la baixa d'última hora d'Itziar López que s'ha trencat els lligaments creuats del genoll. Les vermell-i-negres volen classificar-se per a la Copa de la Reina i també per als play-off pel títol.

Plantilla amb molts canvis

Després d'una brillant temporada, Valldoreix obre el teló del nou curs per al DSV Club Voleibol Sant Cugat. Les vermell-i-negres han patit una gran transformació a la plantilla. Les baixes són Raquel Brun, Andrea Bové, Elia Rodríguez i Zoi Mavromatis. Al capítol de reforços trobem cinc incorporacions. Irene Verasio receptora argentina, Marta Cano receptora que procedeix del Superlliga 2, Inés Victori col·locadora de l'equip junior, Berta Clavel juga de lliure i arriba del juvenil i Jana Duran juga de central i procedeix del juvenil.

El tècnic, optimista

Rafa Ruiz considera que l'equip ha fet una pretemporada molt curta, però molt intensa. Ruiz destaca que "l'equip arriba ben preparat a l'inici de lliga" i "esperem guanyar amb el suport de l'afició".


Rafa Ruiz

Arribem a la cita amb moltes ganes per jugar contra un equip molt potent i que s'ha reforçat molt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.